Τηλέφωνο: 210 6620062 | Κινητό: 697 3032065 | Βρείτε μας στο χάρτη

Email: info @ daycare.gr | Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 07:30 - 17:30

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 881

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Μηνιαία συνάντηση με Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας

Αγαπητοί Γονείς

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μήνα Δεκέμβριο του 2021 θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εορταστικές εκδηλώσεις στο σχολείο μας:

Αρχικά, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 και σε συνεργασία με τη Real Kid, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας “Ζαχαροπλαστική”. Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον εξοπλισμό του ζαχαροπλάστη, αλλά και να βιώσουν το ρόλο του. Θα φορέσουν ποδιές, σκούφους ζαχαροπλαστικής, και χρησιμοποιώντας μια πληθώρα υλικών (π.χ. γλάσο, τρούφα, μικρά και μεγάλα smarties..), θα φτιάξουν τα δικά τους Χριστουγεννιάτικα Μπισκοτόσπιτα!

Στη συνέχεια, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή, στο χώρο του σχολείου. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και το μουσικό-θεατρικό δρώμενο: Διαδραστική Χριστουγεννιάτικη Ιστορία "Γκράμπι, το ξωτικό των Χριστουγέννων" (Μουσικό-θεατρικό παιχνίδι με τη συμμετοχή όλων των παιδιών!)

Πώς προλαβαίνει ο Άγιος Βασίλης να ετοιμάσει τα δώρα όλων των παιδιών; Ποιος είναι ο μυστικός του "ταχυδρόμος" και πώς μαθαίνει τους τάρανδους να πετούν; Όλα τα μυστικά θα αποκαλυφθούν από το σκανταλιάρικο ξωτικό και την ΑγιοΒασιλίνα στην πιο κεφάτη χριστουγεννιάτικη γιορτή!!

Επίσης, θα σας παρακαλούσαμε να αγοράσετε κι ένα μικρό δωράκι (ουδέτερο) χαμηλής αξίας (συσκευασμένο) για την ανταλλαγή των δώρων.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό, όλη την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (από Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 έως και Πέμπτη 06 Ιανουαρίου 2022).

Σας περιμένουμε όλους με τη νέα χρονιά, την Παρασκευή 07 Ιανουαρίου 2022.

Από τη διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό σας ευχόμαστε ολόψυχα

καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και αγάπη!!!

 

 

Νέα

Διεύθυνση:
Σπύρου Δάβαρη 46 & Σπετσών
Κορωπί τ.κ. 19441
Τηλ. Κέντρο: 210 6620062
Email: info @ daycare.gr
Facebook
Instagram

Copyright © 2014 - 2022 daycare.gr All Rights Reserved.
Powered by bdroid || Desing by sk8

Day Care Back to top
ΕΣΠΑ